Politik fra rødderne

Hvor vil du helst ligge med svangerskabsforgiftning i flere måneder? På hospitalet eller derhjemme med familien? Borgerne er ikke i tvivl, og Region Midtjyllands forsøgsordning skal nu udbredes.
Foto: Jonas Elmqvist / Nordicphotos
Hvor vil du helst ligge med svangerskabsforgiftning i flere måneder? På hospitalet eller derhjemme med familien? Borgerne er ikke i tvivl, og Region Midtjyllands forsøgsordning skal nu udbredes. Foto: Jonas Elmqvist / Nordicphotos

Hospitaler bliver for de få meget syge

Telemedicin, telesundhed, e-sundhed … betegnelserne er mange, men den digitale udvikling vil gøre hospitaler unødvendige for andre end de allermest syge. Til gengæld kan kommunerne få travlt.

 arbejdsfordeling

Af Susanne Sayers | [email protected]

”Du har svangerskabsforgiftning. Vi indlægger dig resten af graviditeten.”

Cirka tre procent af alle gravide udvikler svangerskabsforgiftning. Hos andre går vandet for tidligt, ligesom gravide med diabetes i nogle tilfælde indlægges af frygt for komplikationer.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Innovation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57