dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Omar Abdel Hamid El-Hussein affyrede 14. februar en byge af skud med maskinpistol under debatmødet med den svenske tegner Lars Vilks. Ud på natten angreb han en Bat Mitzvah-fejring i synagogen i København. Siden har flere kommuner sammenstykket antiradikaliseringsplaner, men mange er endnu ikke med. 
Foto: Lars Krabbe / Polfoto
Omar Abdel Hamid El-Hussein affyrede 14. februar en byge af skud med maskinpistol under debatmødet med den svenske tegner Lars Vilks. Ud på natten angreb han en Bat Mitzvah-fejring i synagogen i København. Siden har flere kommuner sammenstykket antiradikaliseringsplaner, men mange er endnu ikke med. Foto: Lars Krabbe / Polfoto

Halvdelen af kommunerne er stadig uden antiradikaliseringsplan

Halvdelen af kommunerne er stadig uden antiradikaliseringsplan

Når mere end halvdelen af kommunerne ingen antiradikaliseringsplan har, koster det på fagligheden, lyder det fra Socialpædagogerne. Men der er vigtigere indsatser end en plan i alle kommuner, siger forskere og PET.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I USA er Valentinsdag forbundet med blomster, chokolade og fejring af kærlighed tilsat sukkersød amerikansk romantik, som man kender det fra Hollywood. Men 14. februar 2015 var det ikke den lyserøde højtid, som fyldte mediebilledet i Danmark. I stedet trak den unge Omar El-Hussein overskrifter verden over, efter han havde åbnet ild mod kulturhuset Krudttønden på Østerbro i København og senere mod synagogen i Indre By.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier