Politik fra rødderne

Gyldal og Stenbæk nye PenSam formænd

Regionsrådsmedlem Jens Stenbæk (V) og Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) bliver henholdsvis ny formand og næstformand for PenSam.

 bestyrelse

Af Redaktionen | [email protected]

Herlevs borgmester, Thomas Gyldal Petersen (S) bliver ny næstformand i pensionskassen PenSam Liv. Det sker når den nyvalgte bestyrelsen konstituerer sig 10. januar. Herlev-borgemsteren er en af flere, der blev nyvalgte til bestyrelsen i pensionskassen, som holdt ekstraordinær generalforsamling før jul.

Som led i en ny aftale, har KL fået ret til at udpege en næstformand i bestyelsen, som fremover får to næstformænd. Som den anden næstformand fortsætter formanden for FOA, Dennis Kristensen.
Ny formand bliver, efter indstilling fra Danske Regioner, Jens Stenbæk (V) medlem af regionsrådet i Region Sjælland. Han afløser Thor Grønlykke (S), medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57