Kommunen.dk
MENU
Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsens stikker en stor kæp i omstillingshjulet med sit udkast til den ny udbudslov, mener Rådet for Bæredygtig Erhvervsudvikling.
Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto
Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsens stikker en stor kæp i omstillingshjulet med sit udkast til den ny udbudslov, mener Rådet for Bæredygtig Erhvervsudvikling. Foto: Jens Henrik Daugaard / Polfoto

Grønne gevinster glipper med ny udbudslov

Grønne gevinster glipper med ny udbudslov

Kommunerne får ikke mulighed for at stille krav om miljømærker i forbindelse med udbud og indkøb. Det svækker mulighederne for at handle mere bæredygtigt, mener eksperter.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kommunerne får ikke bedre muligheder for at stille miljøkrav i forbindelse med deres indkøb. Mens den tidligere regering ville give de offentlige myndigheder lov til at forlange, at virksomheder lever op til krav om bestemte miljømærker, har erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen med sit udkast til ny udbudslov rullet forslaget tilbage.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.