Politik fra rødderne

Grøn tænketank vil have hybridbiler afgiftsfritaget

Regeringens investeringer i bedre infrastruktur for elbiler er et skridt på vejen, men langt fra nok. CONCITO efterlyser samme afgiftsvilkår for hybridbiler som for elbiler

 transport

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Hybridbilerne skal fritages for afgifter, lige som elbilerne er blevet. Det er en af forudsætningerne for, at man får sat skub i den grønne omstilling på trafikområdet. Sådan lyder en af anbefalingerne fra rapporten om grøn omstilling, som er offentliggjort i dag af den grønne tænketank CONCITO.

- Vi skal have gang i den grønne omstilling i transportsektoren, og det betyder, at vi også skal have nogle hybridbiler afgiftsfritaget. Hvis man fx vil have den tunge trafik til at køre på gas, så hjælper det ikke noget, at det er billigere at køre på diesel, siger chefkonsulent i CONCITO og forfatter til den nye rapport Susanne Krawack til dk-teknik.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57