Kommunen.dk
MENU
Modstanden mod den transatlantiske handelsaftale TTIP stiger i det ellers eksportglade Tyskland både fra NGOer og medier samt ved hyppige demonstrationer som her i Düsseldorf.Foto: Polfoto
Modstanden mod den transatlantiske handelsaftale TTIP stiger i det ellers eksportglade Tyskland både fra NGO'er og medier samt ved hyppige demonstrationer som her i Düsseldorf.Foto: Polfoto

Goddag frihandel – farvel demokrati?

Goddag frihandel – farvel demokrati?

Forhandlingerne om den europæisk-amerikanske frihandels-aftale TTIP er på vej ind i den afgørende fase. Aftalen har så omfattende konsekvenser, at alle europæere bør tage stilling, mener den tyske tænketankleder Thilo Bode.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Røde blinklys, faste sidespejle og anderledes airbag-teknik. Amerikanske biler har på mange punkter ganske andre standarder end europæiske biler. Derfor er sikkerheds- og godkendelsesprocedurerne også forskellige på de to kontinenter, hvorved det amerikanske marked ikke er direkte tilgængeligt for europæiske bilproducenter og omvendt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.