Kommunen.dk
MENU
MitID er også statens, systemets, bankens og inden længe sikkert  EUs, funderer teknologikritiker Anders Kjærulff i sin klumme om  grædende borgeres tabte digitale identitet. Billedet er fra København.
MitID er også statens, systemets, bankens og inden længe sikkert EUs, funderer teknologikritiker Anders Kjærulff i sin klumme om grædende borgeres tabte digitale identitet. Billedet er fra København.
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Glemsomme borgere græder, når de dumper og mister retten til egen identitet

Glemsomme borgere græder, når de dumper og mister retten til egen identitet

23. okt. 2022
Anders Kjærulff
ANDERS KJÆRULFF
TEKNOLOGIKRITIKER, ETIKHACKER OG JOURNALIST,
AFLYTTET.DK
Email
MitID har øget behovet for brede skuldre i borgerservice, konstaterer Anders Kjærulff.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Jeg kender én, der arbejder i borgerservice. 
En veluddannet kvinde, som normalt er glad for sit job i den provinskommune, hun arbejder i, men så kan jeg heller ikke afsløre mere. 
For hende, jeg kender, vi kan kalde hende "Tanja", har efterhånden haft en tilsyneladende uendelig række af hårde arbejdsdage. 
"Der er nogle, der græder hver eneste dag," fortæller hun, "og det er voksne, velfungerende mennesker, både mænd og kvinder, ældre og unge. De sidder simpelthen og græder ved mit skrivebord."

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.