Politik fra rødderne

Genrejsningen af Moderaterne

En ny politik og effektiv kommunikation har foreløbig sikret Sveriges Moderaterne regeringsmagten i to valgperioder. En ambitiøs plan om at banke på dørene hos 900.000 potentielle vælgere skal sikre den tredje sejr.

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Selvransagelsen var uundgåelig efter katastrofevalget tilbage i 2002, men de færreste havde nok alligevel forudset kraften og omfanget af den fornyelse, som det svenske liberalkonservative parti Moderaterne gennemgik de efterfølgende år.

Fasttømrede holdninger blev kastet overbord med en ny omfavnelse af velfærdsstaten, og i dag kan partiet se tilbage på en rejse, der foreløbig har sikret det to regeringsperioder og givet inspiration til prominente konservative fæller som den britiske premierminister David Cameron.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57