Kommunen.dk
MENU
Odense Bibliotek lånte 30 GPSer af Geo Fyn, som de delte ud til de besøgende under årets Harry Potter-festival for at se, om de mange aktiviteter rundtom i byen blev brugt. Mange børn har nemlig ikke en smartphone, og derfor kan gammeldags GPSer være et godt redskab, fortæller Geo Fyns Jesper Gaardboe Jensen. Grafik: Geo Fyn
Odense Bibliotek lånte 30 GPS'er af Geo Fyn, som de delte ud til de besøgende under årets Harry Potter-festival for at se, om de mange aktiviteter rundtom i byen blev brugt. Mange børn har nemlig ikke en smartphone, og derfor kan 'gammeldags' GPS'er være et godt redskab, fortæller Geo Fyns Jesper Gaardboe Jensen. Grafik: Geo Fyn

Fyn fælles om smart city-løsninger

Fyn fælles om smart city-løsninger

De ti fynske kommuner har dannet det fælles smart city-selskab Geo Fyn. Det sparer penge og deler viden på tværs af kommunegrænser. Men sporingen af mobiltelefoner kan vise sig at være i strid med EU-lovgivning, advarer ekspert.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Går eller kører du rundt i Odense med din smartphone i lommen, vil din færden med stor sandsynlighed blive opfanget af en af byens 10 såkaldte wifi-sniffere. De er sat op af aktieselskabet Geo Fyn, som er ejet af de ti fynske kommuner og bevilger penge til innovative løsninger til kommunerne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.