Politik fra rødderne

FVD: Vandværkerne laver seriøse investeringsplaner

Reguleringen af vandforsyningerne er ikke et spil, hvor Forsyningssekretariatet skal udtænke skrivebordsmodeller, som skal få forsyningsselskaberne til at lege sig frem til billigt og rent drikkevand, skriver formanden for FVD i dette debatindlæg på dk-teknik

 debat

Af Redaktionen | [email protected]

Kontorchef Filip Marott Sundram, Forsyningssekretariatet, har tilsyneladende misforstået, hvad hvile-i-sig-selv-princippet i virkeligheden går ud på. Det er det helt klare indtryk, man får, når man læser Sundrams udtalelse i nyhedsbrevet dk-teknik.

Her giver Filip Sundram han udtryk for, at ”hvile-i-sig-selv-princippet” IKKE skaber incitamenter for at drive vandværkerne ordentligt, ligesom han håber på, at evalueringen af vandsektorloven vil skabe basis for en ny form, hvor det bliver sjovere for vandforsyningerne at drive selskaberne på.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57