Politik fra rødderne

Fusionsbølge rammer vandselskaber

De nyetablerede vandselskaber gør klar til at slå sig sammen. Nogle er godt i gang, mens andre ser tiden an. Potentialet kan være stort, men politikere tøver med at afgive deres indflydelse.

 tema vandforsyning

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Trekilde Forsyning. Det er navnet på et helt nyt vandforsyningsselskab, der kommer til at se dagens lys i starten af 2011. Faxe og Stevns Kommuner har besluttet at fusionere deres vand- og spildevandsforsyning i et nyt samlet selskab opkaldt efter Tryggevælde Å, som slynger sig igennem de to kommuner.

Det er ikke kun på det sydlige Sjælland, at der er aktuelle planer om at fusionere vandselskaber. Som dråber, der løber i samme retning, søger kommuner landet over tættere på hinanden med udsigt til en hel eller delvis sammensmeltning.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57