Politik fra rødderne

Frikommunenetværket for Billige boliger har blandt andet ville eksperimentere med deleboliger til udsatte, hvor kun nogle forslag blev godkendt.
Frikommunenetværket for Billige boliger har blandt andet ville eksperimentere med deleboliger til udsatte, hvor kun nogle forslag blev godkendt.
Foto: Mads Jensen / Ritzau Scanpix

Frustreret borgmester: “Folketinget holder os for nar”

Ansøgninger om frikommuneforsøg på boligområdet har endnu en gang fået mange afvisninger. Flere kommunalpolitikere er skuffede og vil have friere rammer.

 frikommuner

Af Johannes Lange Baunsgaard | [email protected]

Frikommuneforsøgene skulle give kommunerne frihed til at afprøve nye idéer og plads til at finde enklere, mere effektive løsninger. Men for en gruppe kommuner har det mere været en øvelse i at modtage afvisninger og danse med tungt bureaukrati.

Frikommunenetværket “Billige boliger og fleksible løsninger” består af København, Aarhus, Randers, Roskilde og Høje-Taastrup kommune, og ved tredje og sidste ansøgningsrunde  fik ikke ét af deres 11 forslag lov til at gå lige igennem.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Innovation

Netværk

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57