Politik fra rødderne
Middelfart Rådhus, som stod færdigt i 2017, fremstår som Danmarks måske mest visionære rådhusbyggeri, og det er præmieret for ikke blot sin tekniske, men også sin arkitektoniske bæredygtighed.
Foto: Middelfart Kommune

Fremtidens rådhus er et bæredygtigt borgerhus for alle

Kommuner rundt om i landet investerer stort i nye rådhuse, som skal skabe fælles identitet, symbolisere bæredygtighed og blive et rart sted at opholde sig.

 byggeri

Af Morten Guldberg | [email protected]

Middelfart Kommune indviede sit nye rådhus i 2017 med en folkefest. Kommunen tæller 38.000 borgere, 5000 mødte op til festen, og dermed levede byggeriet allerede på førstedagen op til sit måske vigtigste formål: At være borgernes hus, et mødested for alle.

Udover at huse den samlede administration og politiske møder har rådhuset også plads til jazz-koncerter for 100 gæster i byrådssalen, foredrag i mødelokaler, udstillinger i foyeren og et hav af andre arrangementer. Bygningen kombinerer offentligt og privat byggeri med nabobutikker, som trækker flere mennesker til.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning

Kultur

Land & by


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57