Kommunen.dk
MENU
En million til dig: SF’s daværende formand Annette Vilhelmsens løfte om støtte til Lisbeth Zornig kom til at koste Jesper Zwisler en advarsel. I dag får han som Herlevs nye kommunaldirektør lov til at bruge sit ledelses-DNA, hvor han føler sig hjemme. 
Foto: Jens Dresling / Polfoto
En million til dig: SF’s daværende formand Annette Vilhelmsens løfte om støtte til Lisbeth Zornig kom til at koste Jesper Zwisler en advarsel. I dag får han som Herlevs nye kommunaldirektør lov til at bruge sit ledelses-DNA, hvor han føler sig hjemme. Foto: Jens Dresling / Polfoto

Fra magtens centrum til Herlev Kommune

Fra magtens centrum til Herlev Kommune

Staten og kommunerne kunne lære meget af hinanden, hvis de udvekslede embedsmænd. Det mener Jesper Zwisler, der efter fire år som departementschef nu er tilbage i en mere hjemmevant rolle - som kommunaldirektør tæt på virkeligheden.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.