Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Mens alle andre private sektorer har haft stigninger i produktiviteten, har forsyningssektoren ifølge Finansministeriet haft et produktivitetsfald. Det skal der laves om på. Derfor præsenterer regeringen med energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) i spidsen i løbet af efteråret en strategi for, hvordan den samlede forsyningssektor bliver mere effektiv.
Foto: Joachim Adrian / Polfoto
Mens alle andre private sektorer har haft stigninger i produktiviteten, har forsyningssektoren ifølge Finansministeriet haft et produktivitetsfald. Det skal der laves om på. Derfor præsenterer regeringen med energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) i spidsen i løbet af efteråret en strategi for, hvordan den samlede forsyningssektor bliver mere effektiv. Foto: Joachim Adrian / Polfoto

Forsyningsminister: Jeg er sikker på, vi kan nå McKinseys mål

Forsyningsminister: Jeg er sikker på, vi kan nå McKinseys mål

Det er realistisk, at den samlede forsyningssektor bliver syv milliarder kroner mere effektiv om året fra 2025, som rapporten fra McKinsey anslår, siger Lars Christian Lilleholt (V) i et interview med Kommunen. Energi-, forsynings- og klimaministeren afviser, at besparelser hænger sammen med privatisering af selskaberne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Regeringen præsenterer i efteråret en ny strategi for den samlede forsyningssektor. Hvad er tankerne bag?

Det er, at vi skal have drevet vores forsyningssektor så effektivt som overhovedet muligt, så forbrugerne ikke betaler overpris for de ydelser, de får.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier