Kommunen.dk
MENU
Mens alle andre private sektorer har haft stigninger i produktiviteten, har forsyningssektoren ifølge Finansministeriet haft et produktivitetsfald. Det skal der laves om på. Derfor præsenterer regeringen med energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) i spidsen i løbet af efteråret en strategi for, hvordan den samlede forsyningssektor bliver mere effektiv.
Foto: Joachim Adrian / Polfoto
Mens alle andre private sektorer har haft stigninger i produktiviteten, har forsyningssektoren ifølge Finansministeriet haft et produktivitetsfald. Det skal der laves om på. Derfor præsenterer regeringen med energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) i spidsen i løbet af efteråret en strategi for, hvordan den samlede forsyningssektor bliver mere effektiv. Foto: Joachim Adrian / Polfoto

Forsyningsminister: Jeg er sikker på, vi kan nå McKinseys mål

Forsyningsminister: Jeg er sikker på, vi kan nå McKinseys mål

Det er realistisk, at den samlede forsyningssektor bliver syv milliarder kroner mere effektiv om året fra 2025, som rapporten fra McKinsey anslår, siger Lars Christian Lilleholt (V) i et interview med Kommunen. Energi-, forsynings- og klimaministeren afviser, at besparelser hænger sammen med privatisering af selskaberne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Regeringen præsenterer i efteråret en ny strategi for den samlede forsyningssektor. Hvad er tankerne bag?

Det er, at vi skal have drevet vores forsyningssektor så effektivt som overhovedet muligt, så forbrugerne ikke betaler overpris for de ydelser, de får.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.