Politik fra rødderne

Forskellen på os og DF er 60 øre

Flad skat på arbejde og langt mere privatisering. Jakob Engel-Schmidt (V) varsler et opgør med kræve- og klynkementaliteten.

 udgiftsstop

Af Jon Kiellberg | [email protected]

- Jeg vil hellere være politikeren for de få end please flertallet. Så hvis man leder efter en politiker, som går på valg på højere overførsler, på en større offentlig sektor og at samfundet skal tage et større ansvar for sine borgere, så skal man ikke stemme på mig.

Så kontant kommer det fra den tidligere VU-formand Jakob Engel-Schmidt – og et af de nyeste medlemmer af Venstres folketingsgruppe. Den tidligere direktør for Dansk Iværksætter Forening vil på flere fronter gøre op med den ansvarsforflygtigelse, som han mener præger mange danskere. Han siger selv, at han har en afgrundsdyb foragt for mennesker – uanset uddannelse – når de sidder derhjemme på passiv forsørgelse og er for fine til at arbejde på en tankstation eller i Netto. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57