Formand: Bestyrelsen er ikke erstatningsansvarlig

En ekspert i bestyrelsesansvar mener, at SKI’s bestyrelse skulle have reageret anderledes. Kommunen har spurgt bestyrelsesformand Jørgen Clausen, hvordan han ser forløbet.

 ansvar

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

Dokumenter fra Konkur-rencestyrelsen (KS) viser, at SKI allerede i november 2009 og senere i april 2010 fik at vide, at KS mente, at praksis var ulovlig, og at de var parat til at offentliggøre en vejledende udtalelse omkring det. Har du nogensinde set de dokumenter? Har du nogensinde bedt om at se dokumenterne fra KS?

SKI’s direktion har naturligvis haft korrespondance med KS om problemstillingerne. Men det er en vurdering, hvornår en sag bliver så alvorlig eller afgørende, at bestyrelsen skal inddrages. Jeg har set dokumenterne, men først på et så sent tidspunkt i forløbet, at det ikke længere giver mening at snakke om en snarlig entydig og autoritativ udmelding fra KS. Tværtimod er det stadig min opfattelse af hele forløbet, at der fra KS’ side ikke var klare og entydige signaler om, hvordan EU-direktivet skulle tolkes.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57