Politik fra rødderne

Forlig om millionkontrakt på alarm- og beredskabsnet

Den stærkt forsinkede færdiggørelse af det landsdækkende alarm- og beredskabsnet, SINE, er rykket et lille skridt nærmere. Staten er nu sluppet ud af store dele af kontrakten med Terma A/S, der skulle – men ikke kunne – levere software til kontrolrum. 

 beredskab

Af Morten Uhrenholdt | [email protected]

EU's udbudsregler og juraen omkring EU-udbud er ikke for glade amatører. Og selv professionelle kan komme til kort over for de juridiske kringelkroge. Det er tilfældet i sagen om udbuddet af software til de kontrolrum, der skal tilknyttes det landsdækkende net.

Økonomistyrelsen havde oprindelig i februar 2008 skrevet kontrakt med Terma A/S i Århus om levering af ”samordning af nød- og beredskabskommunikation”. Men selskabet har ikke kunnet levere en tilfredsstillende løsning, og staten ville ud af kontrakten igen, så man kunne komme videre. Men det er ikke ligetil. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57