Kommunen.dk
MENU

Forkælede strissere til forhandlingsbordet

Forkælede strissere til forhandlingsbordet

Politiet har særstatus i et velfærdssamfund, der tvinger alle andre til at effektivisere og spare. Og det forringer muligheden for at få et moderne politi, mener ekspert.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mens politikerne ikke tøver med at svinge sparekniven over kommunernes kernevelfærd, tør stort set ingen diskutere effektivisering og besparelser hos politiet. Sådan lyder det fra lektor ved Institut for Statskundskab ved Aalborg Universitet, Adam Diderichsen, og anledningen er, at forhandlingerne om et nyt politiforlig, der skal gælde fra årsskiftet, netop er gået i gang. Lektoren kalder politiforbundets forhandlingsposition ‘forkælet’ og efterlyser en politisk diskussion af politiets opgaver og de mest effektive og moderne måder at løse dem på.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.