Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
I Roskilde kritiseres borgmester Joy Mogensen for inhabilitet, fordi hun er kæreste med direktøren for Erhvervsforum Roskilde. I Fredensborg Kommune er byrådsmedlem Kristian Hegaard sendt udenfor døren i forbindelse med beslutninger vedrørende handicapområdet, fordi han selv er handicappet. Flere kommuner plages af sager om inhabilitet, men der findes sjældent et entydigt svar på, hvordan de skal løses. 
Foto: Finn Frandsen / Polfoto
I Roskilde kritiseres borgmester Joy Mogensen for inhabilitet, fordi hun er kæreste med direktøren for Erhvervsforum Roskilde. I Fredensborg Kommune er byrådsmedlem Kristian Hegaard sendt udenfor døren i forbindelse med beslutninger vedrørende handicapområdet, fordi han selv er handicappet. Flere kommuner plages af sager om inhabilitet, men der findes sjældent et entydigt svar på, hvordan de skal løses. Foto: Finn Frandsen / Polfoto

Folkevalgt med personlige interesser

Folkevalgt med personlige interesser

Rangerer de personlige interesser eller de demokratiske forpligtelser højest, når lokalpolitikken bliver til? En handicappet politiker er blevet udelukket fra at behandle besparelser på handicapområdet i Fredensborg, og det har bragt sindene i kog.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Som en skoledreng, der havde lavet ballade i klassen, måtte byrådsmedlem Kristian Hegaard (R) sidde udenfor døren, da politikerne i Fredensborg Kommune i slutningen af marts skulle forhandle om store besparelser på handicapområdet.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier