dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
MindSpring har blandt andet afholdt et forældreforløb, hvor deltagerne efterfølgende fortalte, at de havde ændret syn på, hvordan de ville opdrage deres børn. 
Foto: Historiefabrikken
MindSpring har blandt andet afholdt et forældreforløb, hvor deltagerne efterfølgende fortalte, at de havde ændret syn på, hvordan de ville opdrage deres børn.  Foto: Historiefabrikken

Flygtninge skal hjælpes – af flygtninge

Flygtninge skal hjælpes – af flygtninge

Der går for lang tid, før flygtninge med traumer kommer i behand-ling, og kulturelle forskelle står ofte i vejen for integrationen. Et projekt med vokseværk bruger coaching og dialog flygtninge imellem til at løse nogle af problemerne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det virker oplagt, at personer med problemer hjælpes af folk, der har kendskab til selv-samme problemer. Mange pædagoger på institutioner for udsatte unge har selv været ude på et sidespor i teenage-dagene, og psykologer er ofte drevet af at have haft psykiske problemer tæt inde på kroppen. Så hvorfor skal flygtninge kun tale med danske sagsbehandlere, der ikke har oplevet at se tøndebomber ramme naboen eller sejlet i gummibåd over Middelhavet?

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier