Politik fra rødderne

45 ud af de 56 økonomichefer, der har deltaget i rundspørgen, angiver, atdet i højere grad bør være staten, der tager sig af regningen for flygtningepresset.
Foto: Polfoto
45 ud af de 56 økonomichefer, der har deltaget i rundspørgen, angiver, atdet i højere grad bør være staten, der tager sig af regningen for flygtningepresset. Foto: Polfoto

Flygtninge og omprioritering gør økonomien usikker

Ni ud af ti økonomichefer angiver, at omprioriterings­bidraget skaber stor usikkerhed om budgetlægningen i deres kommune - tre ud af fire peger på, at flygtningestrømmen samtidig gør økonomien usikker. Der er brug for drastisk handling, mener borgmester.

 fremtidsudsigt

Af Morten Munkholm | [email protected]

En uforudsigelig flygtningestrøm og en uforudsigelig finansiering af velfærden.

Kommunernes økonomiske rammer er sat under et gevaldigt pres i 2016 og de kommende år, viser en rundspørge blandt 56 kommunale økonomichefer.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57