Politik fra rødderne

Flertallet af kommunerne underskriver suspensionsaftale

Mere end 60 kommuner har tilmeldt sig en suspensionserklæring, en aftale som sikrer dem retten til at få beregnet deres vejbidrag på ny, hvis Randers og Slagelse vinder retssagerne mod Forsyningssekretariatet

 vejbidrag

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Det er en retssag af principiel karakter, som Randers og Slagelse kommuner har valgt at køre mod Forsyningssekretariatet. Af samme grund har over 60 kommuner indtil videre valgt at gardere sig mod forældelsesfristen af beregningerne af deres vejbidrag i perioden 2007-2010 samt 2011 og dermed tilmeldt sig en såkaldt suspensionserklæring. Det oplyser advokatvirksomheden Horten, der fører retssagen for de to kommuner i henholdsvis Østre og Vestre Landsret, til dk-teknik.

- Sådanne sager kan tage rigtig lang tid og for at sikre, at andre kommuner kan rejse tilsvarende krav – uden at deres sager er blevet forældede i mellemtiden – har Forsyningssekretariatet valgt at lave en suspensionserklæring, siger Anders Valentiner-Branth, der er advokat og fører sagerne.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57