Kommunen.dk
MENU
Kommunerne betaler 60 procent af sengedagsteksten (dog maksimum 8.722 kroner i alt per indlæggelse), når en af deres borgere indlægges. Det gælder uanset om der er tale om en genindlæggelse eller en indlæggelse.
Modelfoto: Joachim Rode / Polfoto
Kommunerne betaler 60 procent af sengedagsteksten (dog maksimum 8.722 kroner i alt per indlæggelse), når en af deres borgere indlægges. Det gælder uanset om der er tale om en genindlæggelse eller en indlæggelse. Modelfoto: Joachim Rode / Polfoto

Flere end forventet genindlægges i hver tredje kommune

Flere end forventet genindlægges i hver tredje kommune

Psykiatriske patienter bliver i 33 kommuner genindlagt oftere, end man kunne forvente. I 60 kommuner står det modsat til. Godt samarbejde med psykiatrien er en af opskrifterne på få genindlæggelser, lyder det fra flere sider.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Når en borger bliver udskrevet fra en psykiatrisk afdeling, er det kommunen, der tager over og hjælper borgeren tilbage på sporet, hvis det er nødvendigt. Det er dog ikke altid, det lykkes.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.