Kommunen.dk
MENU

Fire øer har hver skaffet over en million i ø-støtte

Fire øer har hver skaffet over en million i ø-støtte

Borgerne på Fejø, Sejerø, Anholt og Omø er de dygtigste til at hente penge i ø-støtte-puljen, viser beregninger fra dk-teknik. Tilsammen har de fået en tredjedel af støttekronerne siden 2011

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Midt i denne måned er der frist for projektmagerne på landets 27 øer, der vil have del i ø-støttekronerne for 2014. Kigger man tilbage til 2011, hvor ø-støtten blev en del af Landdistrikspuljen og kom til at ligge hos Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, har borgerne på fire øer især været ihærdige til at søge midler: Fejø har i alt fået bevilget 1.290.000, Sejerø 1.260.100, Anholt 1.196.304 og Omø 1.185.534 kroner – fordelt på 6-8 projekter per ø. Det viser beregninger foretaget af dk-teknik på baggrund af et dataudtræk fra ministeriet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.