Politik fra rødderne

Farvel til formandshatten

”Det er Per B.,” lyder det effektivt, når man ringer til børne- og kulturchefen i Næstved Kommune.

 navne

Af Janni Brixen | [email protected]

Og effektiv er han, den mand, der nu slipper tøjlerne efter otte år som formand i Børne- og Kulturchefforeningen. Otte år, hvor Per B. Christensen ved siden af sit chefjob i Næstved også har haft noget, der til tider har lignet et fuldtidsjob som formand i chefforeningen. Men til årsmødet i november er det slut med dobbeltjobberiet. Per B. stopper og overlader formandshatten til en anden. Det har været otte sjove, men travle år − ikke mindst på grund af den store interesse, som politikerne på Christiansborg har udvist for især skoleområdet, fortæller han.

”Det har jo været en periode med mere og mere centralisering og flere krav om måling af effektivitet og kvalitet − selv af ting, som dårligt kunne måles. Men nu ser det heldigvis ud til, at pendulet er ved at svinge den anden vej,” siger han med henvisning til den ’afbureaukratiseringspakke’, som regeringen ventes at komme med her i starten af det nye folketingsår.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57