Politik fra rødderne

Familier fra byen søger bæredygtige fællesskaber

Længslen efter fællesskab, frihed og familieliv florerer på stenbroen. Alternative bosætningsmuligheder kan være en måde at lokke storbyens børnefamilier ud i oplandet. 

 bosætning

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

En gåtur i Københavns Sydhavn viser om noget hovedstadens udvikling fra en udpræget arbejderby til rammen om livet for stadig flere middelklasses børnefamilier. Den gamle industrihavn er forsvundet og erstattet af omfattende lejlighedskomplekser med tre, fire og fem rum i hver af boligerne bag de store glasfacader.

Her skal en væsentlig del af byens næste generation vokse op, hvis det står til rådhusets politikere. Men i enkelte af lejlighederne har drømmen om at skifte hjemmet af glas, stål og sten ud med et liv tættere på naturen rodfæstet sig og vokset, så lignende tanker nu spirer frem i andre lejligheder over hele byen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57