Kommunen.dk
MENU
Især børn og unge udsat for negativ social kontrol i familien, er pressede i disse uger. Direktør for RED Safehouse opfordrer kommuner, sundhedsvæsen og frontmedarbejdere til at være ekstra opmærksomme i disse uger. For de unge kan ikke tale frit derhjemme. Billedet stammer fra en event på Guldberg Skole på Nørrebro, hvor foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier gjorde opmærksom på kampagnen Bryd tavsheden.
Især børn og unge udsat for negativ social kontrol i familien, er pressede i disse uger. Direktør for RED Safehouse opfordrer kommuner, sundhedsvæsen og frontmedarbejdere til at være ekstra opmærksomme i disse uger. For de unge kan ikke tale frit derhjemme. Billedet stammer fra en event på Guldberg Skole på Nørrebro, hvor foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier gjorde opmærksom på kampagnen 'Bryd tavsheden'.
Foto: Finn Frandsen, Ritzau Scanpix (arkiv)

Fire uger med familien kan være farligt

Fire uger med familien kan være farligt

Leder af RED Safehouse opfordrer kommuner, kommunalt ansatte og sundhedsfagligt personale til at holde ekstra øje med unge udsat for social kontrol.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Med udsigt til flere uger med et nedlukket Danmark er vi i RED Center bekymret for de unge, der lever med æresrelaterede konflikter.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.