Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Især børn og unge udsat for negativ social kontrol i familien, er pressede i disse uger. Direktør for RED Safehouse opfordrer kommuner, sundhedsvæsen og frontmedarbejdere til at være ekstra opmærksomme i disse uger. For de unge kan ikke tale frit derhjemme. Billedet stammer fra en event på Guldberg Skole på Nørrebro, hvor foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier gjorde opmærksom på kampagnen Bryd tavsheden.
Især børn og unge udsat for negativ social kontrol i familien, er pressede i disse uger. Direktør for RED Safehouse opfordrer kommuner, sundhedsvæsen og frontmedarbejdere til at være ekstra opmærksomme i disse uger. For de unge kan ikke tale frit derhjemme. Billedet stammer fra en event på Guldberg Skole på Nørrebro, hvor foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier gjorde opmærksom på kampagnen 'Bryd tavsheden'.
Foto: Finn Frandsen, Ritzau Scanpix (arkiv)

Fire uger med familien kan være farligt

Fire uger med familien kan være farligt

Leder af RED Safehouse opfordrer kommuner, kommunalt ansatte og sundhedsfagligt personale til at holde ekstra øje med unge udsat for social kontrol.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Med udsigt til flere uger med et nedlukket Danmark er vi i RED Center bekymret for de unge, der lever med æresrelaterede konflikter.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier