Kommunen.dk
MENU
Ken B. Rasmussens bog ‘Livet, det forbandede’ blotlagde en praksis hos Se og Hør, der har fået voldsomme konsekvenser for daværende chefredaktør Henrik Qvortrup. Ken B. Rasmussen betegner selv bogen som fiktion.  Foto: Polfoto
Ken B. Rasmussens bog ‘Livet, det forbandede’ blotlagde en praksis hos Se og Hør, der har fået voldsomme konsekvenser for daværende chefredaktør Henrik Qvortrup. Ken B. Rasmussen betegner selv bogen som fiktion. Foto: Polfoto

Faktion er carte blanche til forfatteren

Faktion er carte blanche til forfatteren

En bog om Se og Hør samt en hemmelig forfatters udlevering af Socialdemokraternes indre liv udfordrer grænserne mellem fiktion og journalistik. Vi mangler retssager, der indrammer romankunstens udtryk, mener mediejurist.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En række bøger, der bevæger sig smidigt, måske kynisk kalkuleret mellem fakta og fiktion, har dannet rammen om to af de mest spektakulære mediesager i Danmark det seneste halve år. Vi taler naturligvis om Se og Hør-bogen ‘Livet, det forbandede’ og ‘Den hemmelige socialdemokrat’.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.