Politik fra rødderne

Fælles Medicinkort forsinket igen

Det Fælles Medicinkort vil ikke blive brugt i hele landet før sommeren 2013 - halvandet år efter den oprindelige tidsfrist. Regioner og praktiserende læger giver hinanden skylden for forsinkelserne

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Ifølge Danske Regioners planer skulle det Fælles Medicinkort være i brug på hospitaler og lægekonsultationer over hele landet ved udgangen af 2012, men flere steder volder sikkerheden stadig så store problemer, at den fulde implementering endnu engang må udskydes. 

Et af de steder, hvor fremtidsudsigterne for medicinregistreringen stadig er usikker er Region Hovedstaden, som i april måtte droppe at bruge det Fælles Medicinkort kun fire måneder efter det var startet op, på grund af problemer med overmedicinering. Regionen oplyser til dk-sundhed, at det endnu ikke står klart, hvornår det igen vil blive indført, men at det ikke bliver i 2012.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57