Politik fra rødderne

Enhver politiker burde oplæres lokalt

Det lokale selvstyre skal revitaliseres, og byrådspolitikere skal belønnes bedre for deres indsats. Konservatives kommunalordfører Mike Legarth ved af personlig erfaring, hvor de kommunale sko trykker.

 portræt

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Sømand, sergent, politibetjent, racerkører, direktør, borgmester og folketingspolitiker. Konservatives kommunalordfører Mike Legarth har et bredspektret CV med betydelige meritter og erfaringer fra det, der på Christiansborg ofte betegnes som ’det virkelige liv’.

Dermed skiller han sig noget ud fra arketypen på den moderne djøf-politiker, der går målrettet efter en politisk karriere med en kombination af en samfundsfaglig uddannelse og studenterpolitisk engagement. For Mike Legarths vej til landspolitik er ikke gået i en lige linje, men blev nærmere en naturlig konsekvens af, at han mistede borgmesterposten i Vamdrup, da kommunen blev lagt ind under den nye Kolding Kommune.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57