Politik fra rødderne

Sommerens polemik om det høje beløb, Carl Holst (V) tog med sig fra Region Syddanmark, da han blev valgt til Folketinget, har aktualiseret debatten om politikernes eftervederlag samt betaling, mens de er på ferie eller har orlov.  
Foto: Ole Frederiksen / Polfoto
Sommerens polemik om det høje beløb, Carl Holst (V) tog med sig fra Region Syddanmark, da han blev valgt til Folketinget, har aktualiseret debatten om politikernes eftervederlag samt betaling, mens de er på ferie eller har orlov. Foto: Ole Frederiksen / Polfoto

Enhedslisten vil af med ferievederlag

Det skal være slut med, at byrødder får vederlag under orlov, når de vil på ferie eller arbejde ekstra, mener Enhedslisten. DF bakker op, mens V og S helst vil afvente Vederlagskommissionens anbefalinger, der kommer ved årsskiftet.

 luksusordning

Af Morten Munkholm | [email protected]

Hjælp mig med at donere pengene væk!

Da løsgængeren Lilian Parker Kaule i oktober tog orlov fra Københavns Borgerrepræsentation for at rejse til Thailand og tage en MBA på et universitet i Bangkok, fik hun en pose penge på 25.000 kroner med sig i vederlag fra kommunen. En pose penge, som den liberale politiker slet ikke ønskede at få, men som hun ifølge kommunen skulle modtage - derfor blev pengene efter en internetafstemning doneret til Dyrenes Værn.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Politikerliv

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57