Politik fra rødderne

 - Det er klart, at hvis jeg bliver regionsrådsformand, kommer jeg til at være mere væk hjemmefra, siger Anders Kühnau, der her ses med sin mellemste søn, August, på Folkemødet sidste år. - Men jeg vil ikke ende som nogle af dem, jeg har mødt på min vej, som fortryder, at de ikke har haft tid til familien. Derfor er det vigtigt, at jeg er hundrede procent til stede, når jeg er hjemme.
Foto: Mathias Svold / Polfoto
- Det er klart, at hvis jeg bliver regionsrådsformand, kommer jeg til at være mere væk hjemmefra, siger Anders Kühnau, der her ses med sin mellemste søn, August, på Folkemødet sidste år. - Men jeg vil ikke ende som nogle af dem, jeg har mødt på min vej, som fortryder, at de ikke har haft tid til familien. Derfor er det vigtigt, at jeg er hundrede procent til stede, når jeg er hjemme. Foto: Mathias Svold / Polfoto

”En større del af befolkningen skal kunne klare sig uden hospitalsbesøg”

Det er en tung krone, social­demokraten Anders Kühnau får på hovedet, hvis han til november bliver valgt som regionsrådsformand i Region Midtjylland. I næsten 30 år har den siddet på regionskongen Bent Hansen.

Af Frederik Buhl Kristensen | [email protected]

Syv – måske otte – minutter gik der, fra Bent Hansen havde udsendt pressemeddelelsen om sin fratræden som regionsrådsformand i Region Midtjylland, til Anders Kühnaus mobiltelefon ringede. Det var P4 Midt & Vest, der ville have Kühnau direkte igennem.

– Normalt ringer radioen med baggrundsspørgsmål, inden de interviewer, men her kunne jeg se på nummeret, at det var direkte i radioen fra første øjeblik, fortæller Anders Kühnau.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Log ind på
Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57