Kommunen.dk
MENU
 - Det er klart, at hvis jeg bliver regionsrådsformand, kommer jeg til at være mere væk hjemmefra, siger Anders Kühnau, der her ses med sin mellemste søn, August, på Folkemødet sidste år. - Men jeg vil ikke ende som nogle af dem, jeg har mødt på min vej, som fortryder, at de ikke har haft tid til familien. Derfor er det vigtigt, at jeg er hundrede procent til stede, når jeg er hjemme.
Foto: Mathias Svold / Polfoto
- Det er klart, at hvis jeg bliver regionsrådsformand, kommer jeg til at være mere væk hjemmefra, siger Anders Kühnau, der her ses med sin mellemste søn, August, på Folkemødet sidste år. - Men jeg vil ikke ende som nogle af dem, jeg har mødt på min vej, som fortryder, at de ikke har haft tid til familien. Derfor er det vigtigt, at jeg er hundrede procent til stede, når jeg er hjemme. Foto: Mathias Svold / Polfoto

”En større del af befolkningen skal kunne klare sig uden hospitalsbesøg”

”En større del af befolkningen skal kunne klare sig uden hospitalsbesøg”

Det er en tung krone, social­demokraten Anders Kühnau får på hovedet, hvis han til november bliver valgt som regionsrådsformand i Region Midtjylland. I næsten 30 år har den siddet på regionskongen Bent Hansen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Syv – måske otte – minutter gik der, fra Bent Hansen havde udsendt pressemeddelelsen om sin fratræden som regionsrådsformand i Region Midtjylland, til Anders Kühnaus mobiltelefon ringede. Det var P4 Midt & Vest, der ville have Kühnau direkte igennem.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.