Kommunen.dk
MENU
I projektet indgår tilbuddet ’Book en ekspert’, hvor naturfagslærere kan booke en teknologisk eller naturvidenskabelig kandidat fra en dansk virksomhed, der kan lave  en ’engineering’-aktivitet i klassen og fortælle eleverne, hvordan det er at arbejde som ingeniør.
I projektet indgår tilbuddet ’Book en ekspert’, hvor naturfagslærere kan booke en teknologisk eller naturvidenskabelig kandidat fra en dansk virksomhed, der kan lave en ’engineering’-aktivitet i klassen og fortælle eleverne, hvordan det er at arbejde som ingeniør.

Elever skal løse problemer som ingeniører i naturfagsundervisningen

Elever skal løse problemer som ingeniører i naturfagsundervisningen

Alt for mange børn mister interessen for naturfag i løbet af deres skoletid. Et nyt projekt skal styrke undervisningen i naturfag og teknologi, så danske børn og unge bliver rustet til at løse fremtidens komplekse problemstillinger.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.