Kommunen.dk
MENU
Claus Juul fra Amnesty International mener, at flere politikere deltager i asyldebatten med et sløset forhold til faktiske og juridiske kendsgerninger. Foto: Carsten Ingemann, Polfoto
Claus Juul fra Amnesty International mener, at flere politikere deltager i asyldebatten med et 'sløset' forhold til faktiske og juridiske kendsgerninger. Foto: Carsten Ingemann, Polfoto

Eksperter: Fejl og begrebsforvirring præger asyldebat

Eksperter: Fejl og begrebsforvirring præger asyldebat

Politikere går i stort omfang fejl af begreber og fakta, når de debatterer flygtninge og udlændinge. Det kan få alvorlige konsekvenser på sigt, lyder kritikken.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er forskellen på en illegal migrant og en flygtning, og hvornår hører udlændinge egentlig til gruppen af asylansøgere? Begrebsforvirringen er ifølge en række ekperter total, når det kommer til den danske udlændingedebat.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.