Kommunen.dk
MENU
Madvarer udgør 43 procent af indholdet i danskernes skraldespande. I dag genanvender 22 kommuner mad-affald, og 4 kommuner har planer om at indføre en madaffaldsordning senest i 2018.
Foto: Finn Frandsen / Polfoto
Madvarer udgør 43 procent af indholdet i danskernes skraldespande. I dag genanvender 22 kommuner mad-affald, og 4 kommuner har planer om at indføre en madaffaldsordning senest i 2018. Foto: Finn Frandsen / Polfoto

Egedal i mål: Genanvender halvdelen af husholdningsaffaldet

Egedal i mål: Genanvender halvdelen af husholdningsaffaldet

Egedal har som den første kommune registreret genanvendelse af over halvdelen af kommunens husholdningsaffald. Mange andre kommuner får dog svært ved at nå 2022-målet om 50 procents genanvendelse.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I 2022 skal halvdelen af danskernes husholdningsaffald genanvendes, og allerede nu har i hvert fald én kommune nået målet. Egedal Kommune har netop registreret en genanvendelsesandel af sit husholdningsaffald i 2015 på 53 procent.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.