Kommunen.dk
MENU
Folkeskolereformen fik en turbulent start, men begynder nu at blive hverdag, og mere bevægelse er et af de centrale elementer. På Trekroner Skole i Roskilde lykkedes det at introducere de nye arbejdstider for lærere uden ballade.
Foto: Anders Rye Skjold Jensen, Polfoto
Folkeskolereformen fik en turbulent start, men begynder nu at blive hverdag, og mere bevægelse er et af de centrale elementer. På Trekroner Skole i Roskilde lykkedes det at introducere de nye arbejdstider for lærere uden ballade. Foto: Anders Rye Skjold Jensen, Polfoto

Drøj skolereform begynder at give resultater

Drøj skolereform begynder at give resultater

I år tre efter skolereformen begynder den at give resultater, og generelt går det fremad, lyder vurderingen fra KORA, KL og skolelederne. Men ressourcerne er presset til det yderste, siger skoleleder- nes formand, som også mener, at kommunernes kontrol med folkeskolerne nogle steder går for vidt.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er nu, det begynder at lykkes.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.