Politik fra rødderne

DN: Kritisabel udsættelse af indsats for natur og miljø

Den nye høringsfrist på seks måneder for vandplanerne forsinker arbejdet med næsten fem år. Danmarks Naturfredningsforening vil nu presse på for at sikre, at de igangværende indsatser fortsætter

 vandplaner

Af Redaktionen | [email protected]

Miljøministeriet har sendt de danske vandplaner ud i en fornyet høringsrunde – denne gang i seks måneder, hvilket alt i alt indebærer, at planerne først kommer i arbejde i slutningen af 2014. 

- Indsatserne i vandplanerne er i forvejen voldsomt udvandede. Samtidig er planerne gang på gang blevet udskudt eller forhalet. Det er krænkende, at man ved at forhale processen kan undlade at gøre de helt nødvendige indsatser, som vi jo også har forpligtet os på. Som minimum skal randzoner og de øvrige tiltag, der er i gang, fastholdes og håndhæves, siger Ella Maria Bisschop-Larsen, præsident i Danmarks Naturfredningsforening, i en pressemeddelelse.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57