Kommunen.dk
MENU
Hvordan skal vi kunne sætte os ind i landmandens udfordringer, muligheder, perspektiv og dagligdag, hvis vi aldrig har været på landet, spørger teknik- og miljødirektør Michael Sloth.
'Hvordan skal vi kunne sætte os ind i landmandens udfordringer, muligheder, perspektiv og dagligdag, hvis vi aldrig har været på landet,' spørger teknik- og miljødirektør Michael Sloth.
Foto: Johnny Madsen, Biofoto, Ritzau Scanpix

Djøferne kommer... ud i virkeligheden

Djøferne kommer... ud i virkeligheden

Striktrøjer og gummistøvler afløser stive jakkesæt for at fremme bedre kontakt til borgerne i Vejle, hvor skribenten selv er teknisk direktør - og djøfer.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

DJØF har i et nyt udspil til regeringens planer om en nærhedsreform erkendt, at der bruges for mange ressourcer på unødigt bureaukrati, overflødige regler og kontrolforanstaltninger. Tid, der i stedet burde bruges på opgaver tæt på borgeren.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.