Politik fra rødderne

Discount-anbringelser i Morsø var for billige

Morsø har længe brystet sig af at anbringe på institutionen Villa Ville Kulla til lavpris med gode resultater. Men den tidligere leder kalder den officielle version for et skønmaleri, og under overfladen lurer historien om en institution i en ”skibbrudslignende tilstand”.

 social

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Ambitioner og armbevægelser adskiller sig fra, hvad fordommene normalt siger om nordjyder. Morsø Kommune modtog i december måned knap en million kroner fra Momsfonden til et forskningsprojekt, som skal se nærmere på arbejdet med anbragte børn på institutionen Villa Ville Kulla. I ansøgningen til Momsfonden beskrives forventningerne til, hvad denne forskning vil føre med sig, med stor entusiasme.

”Resultaterne og effekten af dette vil givet være, at flere – om ikke alle – kommuner i Danmark vil vælge samme model,” lyder det.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57