Kommunen.dk
MENU
I Coding Pirates har vi gode erfaringer med at skabe it-kreative aktiviteter for børn. Vi arbejder både med skærme og andre former for teknologier som for eksempel 3D-print og robotteknologi, skriver formand og bestyrelsesmedlem.
'I Coding Pirates har vi gode erfaringer med at skabe it-kreative aktiviteter for børn. Vi arbejder både med skærme og andre former for teknologier som for eksempel 3D-print og robotteknologi,' skriver formand og bestyrelsesmedlem.
Foto: Coding Pirates, pressefoto

Digital nysgerrighed og vovemod er vejen frem for børn

Digital nysgerrighed og vovemod er vejen frem for børn

Spørgsmålet er ikke, om børn skal arbejde med skærme i folkeskolen. Spørgsmålet er, om de voksne har kompetencerne til at indvi børn i teknologiens verden, skriver repræsentanter for Coding Pirates.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I december 2019 udtalte børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S), at digitaliseringen i skolerne har taget overhånd, og at den nu skal stoppes for i stedet at få mere fokus på analoge undervisningsmaterialer.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.