Kommunen.dk
MENU

DI-undersøgelse får tæsk af erhvervstabere

DI-undersøgelse får tæsk af erhvervstabere

Svendborg og Næstved er kåret som de dårligste erhvervskommuner i Danmark af Dansk Industri. Borgmestrene tager noget af kritikken til sig, men angriber undersøgelsen for “ikke at ville bestå første semester i statskundskab“. KL også kritisk.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Man skal ikke være en dårlig taber. Det er de socialdemokratiske borgmestre Henning Jensen og Curt Sørensen fra henholdsvis Næstved og Svendborg heller ikke, selv om de lige er blevet kåret som de dårligste erhvervskommuner i en undersøgelse lavet af Dansk Industri (DI).
”Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg hader bortforklaringer. Den undersøgelse, som DI har lavet, tager vi til os og tager alvorligt. Der er nogle ting, som vi skal kigge på og udbedre,” fortæller Henning Jensen fra Næstved, som blev kåret som den dårligste erhvervskommune.
Det er de lokale medlemmer af DI, som har bedømt kommunerne. Henning Jensen vil nu invitere dem til et møde på rådhuset, så de kan få en dialog om, hvad der kan gøres bedre. Det vil hans kollega i Danmarks næstdårligste erhvervskommune, borgmester Curt Simonsen, også.
Ligesom Curt Simonsen også understreger, at han tager det meget alvorligt, når de lokale medlemmer af DI har en oplevelse af dårlige betingelser for erhvervslivet i Svendborg Kommune.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.