Politik fra rødderne
Efter afsløringerne om Amager Ressource Centers direkte tildelinger af ulovlige millionkontrakter til private virksomheder sender Dansk Industri nu et opråb til hele forsyningsbranchen.
Foto: Torben Åndahl / Ritzau Scanpix

Dansk Industri om ulovlige millionkontrakter: Forsyningsselskaber bør kigge indad

Brancheforeningen Dansk Industri, der ofte er tilbageholdende med at kommentere enkeltsager, rejser nu kritik mod et af landets største kommunalt ejede affaldsselskaber for brud på udbudsreglerne.

 de ulovlige indkøb

Af Tobias Hansen Bødker og Jens Holm | [email protected] [email protected]

Det undergraver tilliden til de offentlige indkøbere, når kommunalt ejede selskaber som Amager Ressource Center (ARC) bryder reglerne for udbud og sender millioner af kroner direkte videre til private virksomheder.

Det mener brancheforeningen Dansk Industri, som nu opfordrer de danske forsynings- og affaldsselskaber til at kigge indad og undersøge, om selskaberne overholder de lovpligtige udbudsregler.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Indkøb

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57