Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Mette Frederiksen (S) har meldt klart ud, at det ikke bliver Socialdemokraterne, der kommer til at lægge de afgørende mandater til at sænke de kommunale udgifter de kommende år. Dermed er det op til Kristian Thulesen Dahl og DF at forhindre velfærdsnedskæringer i finansloven.
Foto: Joachim Adrian / Polfoto
Mette Frederiksen (S) har meldt klart ud, at det ikke bliver Socialdemokraterne, der kommer til at lægge de afgørende mandater til at sænke de kommunale udgifter de kommende år. Dermed er det op til Kristian Thulesen Dahl og DF at forhindre velfærdsnedskæringer i finansloven. Foto: Joachim Adrian / Polfoto

DF-byrødder er imod omprioritering

DF-byrødder er imod omprioritering

47 ud af 75 adspurgte DF-byrådsmedlemmer er enten helt uenige eller overvejende uenige i, at der årligt skal skæres én procent i kommunernes budgetter. Kun 32 af dem forventer dog, at partiet stemmer imod en finanslov med sænkede udgiftslofter.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Dansk Folkeparti står med de afgørende mandater for, om det såkaldte omprioriteringsbidrag, der årligt vil skære én procent af kommunernes serviceudgifter, bliver til virkelighed i årets finanslov.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier