Politik fra rødderne

Det skal være slut med forsyningsselskabernes stille, lukrative liv

Ifølge Liberal Alliances klimaordfører Villum Christensen er der for meget symbolpolitik i klimasnakken. Og så vil han have forsyningsselskabernes skjulte liv frem i det åbne

 klimatilpasning

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

I kommunerne arbejder man med åbne dagsordner, så borgerne kan forholde sig til prioriteringer og debatter. Lokalaviserne skriver meget - og gerne - om konsekvenserne af politiske beslutninger. Men forsyningsselskaberne? Dem hører offentligheden ikke meget om. Og det på trods af, at forsyningsvirksomhederne forvalter et stort budget, og at deres prioriteringer har direkte konsekvenser for borgerne.

I Liberal Alliance mener klimaordfører Villum Christensen at man bør kræve, at forsyningsselskabernes dagsordener også er åbne for offentligheden.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57