Kommunen.dk
MENU
De hvide danskere oplever det ikke, men racismen findes også i det danske samfund, skriver Mira Skadegaard i dette indlæg. Billedet stammer fra demonstrationen Hold fast i menneskerettighederne, Danmark forrige jul på Rådhuspladsen i København.
De hvide danskere oplever det ikke, men racismen findes også i det danske samfund, skriver Mira Skadegaard i dette indlæg. Billedet stammer fra demonstrationen 'Hold fast i menneskerettighederne, Danmark' forrige jul på Rådhuspladsen i København.
Foto: Jonas Olufson, Ritzau Scanpix

Der findes kun én menneskerace

Der findes kun én menneskerace

Diskriminationsforsker gør op med udbredte misforståelser. Racisme er sjældent udtryk for onde hensigter og kan ikke bekæmpes med gode intentioner, skriver hun i dette debatindlæg.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I disse dage fylder racisme og diskrimination i samtaler, diskussioner og følelser for mange. Et spørgsmål, der ser ud til at gå igen, er, om diskrimination og racisme er reelle udfordringer i Danmark.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.