Politik fra rødderne

Der er fokus på grønne fondsmidler

En mere professionel tilgang til fundraising vinder frem, og flere kommuner har rejst penge til klimaprojekter. Men lavthængende frugter bliver stadigvæk overset, mener konsulent

 fundraising

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Når stramme driftsbudgetter ikke levner plads til nye projekter, må der ekstern finansiering til. Og det har kommunerne fået øjnene op for, mener blandt andet Jens Hanberg, der er direktør i netværket UpFrontNet, som i 12 år har forsynet kommuner og virksomheder med information om puljer og tilskud.

- Vores fornemmelse er, at der helt klart sker en professionalisering af fundraising i kommunerne. De griber det mere systematisk an, og det giver sig blandt andet til udtryk i, at de ansætter fundraisere i deciderede fundraiser-stillinger.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57