Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Wir schaffen das! Den berlinske arbejds- og integrationsminister Dilek Kolat åbner et Velkommen i arbejde-kontor for flygtninge i den tyske hovedstad. Hvis man kigger på jobstatistikkerne for asylansøgere i Tyskland, er der lang vej igen.
Foto: Mathias Irminger Sonne
Wir schaffen das! Den berlinske arbejds- og integrationsminister Dilek Kolat åbner et "Velkommen i arbejde-kontor" for flygtninge i den tyske hovedstad. Hvis man kigger på jobstatistikkerne for asylansøgere i Tyskland, er der lang vej igen. Foto: Mathias Irminger Sonne

Den tyske kamp for flere flygtninge på arbejdsmarkedet

Den tyske kamp for flere flygtninge på arbejdsmarkedet

Siden flygtningekrisens udbrud for et år siden er over en million flygtninge søgt mod Tysklands sultne arbejdsmarked. Kommuner, arbejdsformidlinger, forbund og virksomheder kæmper for at få flygtninge hurtigt i arbejde, mens uddannelse kommer til at udgøre den langsigtede løsning.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Valgkampen raser i Berlin. Overalt lover valgplakater bedre skoler, lavere husleje, færre flygtninge eller større sikkerhed for berlinerne, som skal sammensætte delstatsparlamentet på ny den 18. september. Men et tema glimrer ved sit fravær i valgkampen: Integrationen af de op mod 100.000 flygtninge, der allerede befinder sig i den tyske hovedstad med den ene eller anden opholdsstatus.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier