Kommunen.dk
MENU
Camilla Trantel var kun 18 år gammel, da hun blev hjemløs. I flere måneder sov hun på sofaer hos venner og bekendte, indtil en privat organisation hjalp hende med at få en midlertidig bolig.
Foto: Ann Birgitte Christiansen
Camilla Trantel var kun 18 år gammel, da hun blev hjemløs. I flere måneder sov hun på sofaer hos venner og bekendte, indtil en privat organisation hjalp hende med at få en midlertidig bolig. Foto: Ann Birgitte Christiansen

De unge skal ind fra kulden

De unge skal ind fra kulden

Camilla Trantel blev smidt ud hjemmefra, lige da hun var fyldt 18. Det blev startskuddet til en sommer som hjemløs i København. Nu vil et nyt projekt finde nye løsninger for at få det stigende antal unge ud af hjemløshed.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Når de sidder i Kongens Have i København, ligner de mange af Københavns andre unge. Men når andre går hjem for at sove om natten, finder de hjem på sofaer hos venner, på herbergerne eller på gaden.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.