Politik fra rødderne
Børnerådets formand rækker hånden ud til Kommunernes Landsforening: Per Larsen mener det er en oplagt opgave for KL at formidle og organisere erfaringsudveksling på tværs af kommunerne. Foto: Magnus Holm / Polfoto

De uledsagede flygtningebørn vil tættere på danskerne

Kommunerne skal tage mere ansvar for uledsagede flygtningebørn. Sådan lyder opfordringen fra Per Larsen, formand for Børnerådet, på baggrund af en ny undersøgelse, som fremhæver de uledsagedes behov for tættere relationer til danskerne.

 interview

Af Søren Engelbrecht | [email protected]

- Det, de jo skriger efter, er at få skabt relationer til nogle mennesker.

Per Larsen er ikke i tvivl om, hvad det er, de uledsagede flygtningebørn har behov for. Som formand for Børnerådet har han netop været med til at udsende en rapport om uledsagede flygtningebørns trivsel og oplevelser, når de kommer til Danmark. Rapporten er et slutprodukt af en undersøgelse med en ekspertgruppe på seks unge flygtninge i alderen 16-21 år, der alle er kommet uledsaget.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57